Tervetuloa Myyrmäen Urheilupuistoon

Myyrmäen Urheilupuisto on ainutlaatuinen urheilu- ja tapahtumapaikkojen keskittymä pääkaupunkiseudun ytimessä Länsi-Vantaalla.

Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä,  squashkentät sekä kuntosali muodostavat tiiviin ja toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen sekä erilaisten yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Emme ole sidottuja säänvaihteluihin tai vuodenaikoihin. Myyrmäen Urheilupuistossa tapahtuu aamusta iltaan melkein vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuoliset ja turvalliset suorituspaikat usealle tuhannelle eri lajien parissa harjoittelevalle juniorille.

Sijaintimme pääväylien varressa tekee Urheilupuistoon tulon vaivattomaksi. Julkinen liikenne tuo tapahtumavieraat muutaman minuutin kävelymatkan päähän Kehäradan varteen tai linja-autolla suoraan Urheilupuistoon. Parkkitilaa löytyy yli kahdelle tuhannelle autolle.

Tapahtumakirjomme on siis erittäin laaja. Oletpa sitten suunnittelemassa junioriturnausta tai suurta yritystapahtumaa, ota yhteyttä. Myyrmäen Urheilupuistosta löytyy varmuudella juuri oikeanlainen tilaratkaisu tarpeisiisi.

TERVETULOA MYYRMÄKEEN!