Videogalleria
Kuvapankki

Esittely

Urheilupuisto Myyrmäki

 

Energia Areena

Jäähallit

ISS Stadion

Urheilukenttä

Myyrmäki Halli

   

 

Tervetuloa Myyrmäen urheilupuistoon

Myyrmäen Urheilupuisto on ainutlaatuinen urheilu- ja tapahtumapaikkojen keskittymä pääkaupunkiseudun ytimessä Länsi-Vantaalla.

Energia Areena, ISS Stadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, sulkapallo- ja squashkentät sekä kuntosalit muodostavat tiiviin ja toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen sekä erilaisten yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Emme ole sidottuja säänvaihteluihin tai vuodenaikoihin. Myyrmäen Urheilupuistossa tapahtuu aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuoliset ja turvalliset suorituspaikat usealle tuhannelle eri lajien parissa harjoittelevalle juniorille.

Sijaintimme pääväylien varressa tekee Urheilupuistoon tulon vaivattomaksi. Julkinen liikenne tuo tapahtumavieraat muutaman minuutin kävelymatkan päähän Myyrmäen asemalle tai linja-autolla suoraan Urheilupuistoon. Parkkitilaa löytyy yli kahdelle tuhannelle autolle.

Myyrmäen Urheilupuisto uudistuu ja kehittyy jatkuvasti. Lähitulevaisuuden suunnitelmat sisältävät hotellipalveluiden aloittamisen sekä uusien kilpailupaikkojen rakentamisen.

Tapahtumakirjomme on siis erittäin laaja. Oletpa sitten suunnittelemassa junioriturnausta tai suurta yritystapahtumaa, ota yhteyttä. Myyrmäen Urheilupuistosta löytyy varmuudella juuri oikeanlainen tilaratkaisu tarpeisiisi.

TERVETULOA MYYRMÄKEEN.

Copyright ©2011 Urheilupuisto Myyrmäki