Myyrmäen Urheilupuistossa sijaitseva Energia Areena on Suomen nykyaikaisin ja monipuolisin tapahtuma-areena. Energia Areena on valittu Vuoden liikuntapaikaksi, lisäksi lukuisat yritys-, kulttuuri-, messu-, ja konserttitapahtumat ovat nostaneet Energia Areenan erittäin halutuksi tapahtumafoorumiksi.

Näyttömme erilaisten tilaisuuksien isännöinnistä on vahva ja uskallamme luvata toimivat puitteet kaikenlaisten tapahtumien läpiviemiselle.

Energia Areena mukautuu tapahtuman kokoon

Energia Areenan lattiapinta-ala on mahtavat 2500 m2, mutta tila on jaettavissa helposti pienempiin osiin, siten että areenan tekniset valmiudet ovat kuitenkin koko ajan käytettävissä.

Myös katsomokapasiteetti on muokattavissa tarpeen mukaan. Täysin katsomoin varustetun Energia Areenan katsomokapasiteetti on 3500 paikkaa, joista istumapaikkoja on 2600.

Energia Areenan ravintolapalvelut elävät joustavasti tilaisuuden koon mukaan. Kaksi pysyvää ravintolaa ja riittävä määrä myyntipisteitä suurissa tapahtumissa takaa tyytyväisen konsertti- tai tapahtumakävijän.

Energia Areena – huippuluokan tekniset valmiudet

TV-toteutukset, näyttely-, kokous- ja show-tilaisuuksien tekniset vaatimukset on otettu huomioon jo areenan suunnitteluvaiheessa.

Energia Areena on varustettu sisään vedettävillä moottoroiduilla katsomoilla, jolloin koko lattiapinta-ala jää käytettäväksi messu-, yritys- tai konserttitapahtumissa. Kentän lattiapinta-ala 41 x 60 metriä ja vapaa korkeus 12,5 metriä. Korkealuokkainen parketti kestää kovankin rasituksen. Tarvittaessa lattia voidaan suojata messu-, konsertti- tai kokoustilaisuuksissa.

Esittelyvideo

Katso, kuinka monenlaiseen tapahtumaan Energia Areena antaa valmiudet: